Thursday, June 27, 2013

Alhamdulillah

Alhamdulillah

Pada 3 jun  10:38 PM  baby A popout,

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah

proses bersalin baby A mudah dan cepat











ok ni baby tua Aqib yg nak jugak naik bouncer

10 comments:

  1. comel lah amani nih.......
    tuh tilam baby tuh pun cute jer...buat ker dear?

    ReplyDelete
    Replies
    1. untie elin, tilam tu yg kaler hijau putih tu order kt "bilik jahit anggun, yg satu lagi tu akak sy beli kalau x silap kt EDJ

      Delete
  2. Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.

    ReplyDelete
  3. congratulations!bestnyee tgk baby n abg dia. ;)

    ReplyDelete
  4. Tahniah! Dah sepasang dah :)sedap nama, sofia amani :))

    ReplyDelete

mommy yg baik hati tlg doa kan ummi aqib jd ibu yang baik