Thursday, July 4, 2013

Shopping Raya

Pejam celik kejap je dah nk raya balik
rasa mcm br je celebrate raya lepas

ok kali ni mungkin tak dapat menyambut ramadhan
pantang pun habis dlm minggu ke 2 puasa
masakla nak mengganti balik
dah 2x puasa penuh
tetiba tahun ni tak dpt puasa (mungkin)
huhuhuhu
harap-harap tak la sebulan tak dapat puasa

korang dah shopping raya?
ok ok actually nk minta pendapat
since pantang pun habis minggu ke 2 puasa
ditambah dgn kelas short sem dah nak mula
mungkin shopping raya last2 minit

so nak tanya korang shopping raya kat mana
bajet dh last2 minit malas nk survey banyak tempat
mcm bj tshirt n bj anak2 mungkin pg mall je
nak cari bj kurung biasa kat mn best n banyak choice

macam g ampang park banyak choices
tapi harga hurmhh x banyak best sgt
rm200/rm300 ke atas.. kalau dulu tak ada anak  boleh la rembat
sekarang dah ada 2 anak mau pk 2,3x nak beli baju sendiri dgn rege camtu

so korang shopping raya kat mana?
saya duk area Pj (kang ada pulak bg suggestion kt shoping kt jb, kedah, penang pulak)

orang cakap shopping kat PKNS  s.alam best.. x tau la pulak, kt SACC, plaza Massalam, jln TAR?


 gambar sebagai hiasan semata

8 comments:

  1. kenanga wholesale center, kalo beli byk bole dpt diskaun lg. Baju budak pon byk kt situ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks quiyah..kire bj kurung semua tu ada ye kt situ..

      Delete
  2. ani pn xbeli ape pun algi..suami punye dah siap da,kite je xbeli2 lgi..thun ni beli bju ready to wear jelah,online byk jual..main rembat je nti

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ani, fana pun nnt maybe shopping last min utk baby2. utk mak n ayah dia men grab je pape.. thn ni raya ala kadar.. pantang hbs dh puasa.. pastu dh de kls.. adoiiyaii.. x sabar tgu thn depan... hbs stdy.. yeahh

      Delete
  3. tahun lepas ieja da merasa da shopping last minit.. huh haru.. tp tahun ni pon lebih kurang sama je.. ape pon xbli lagi.. baju anak mmg cari kat mall je la.. baju sendiri bli siap je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan.. tu la x tau nk beli kt mn.. ntah sempat ntah tak.. huhuhu

      Delete
  4. Replies
    1. cume online size n material tu yg prob sikit.. huhu thanks moon

      Delete

mommy yg baik hati tlg doa kan ummi aqib jd ibu yang baik